Det å være fosterforeldre er en anderledes og spennende jobb

Fosterhjem eller Beredskapshjem

Fosterhjem

Det å være fosterfamilie er å gi omsorg og trygghet til de som trenger det mest. Det er et unikt, krevende og spennende oppdrag, som gir deg mulighet til å gi et barn eller en ungdom gode og trygge oppvekstsvilkårene det trenger. Dette her gir barnet trygghet over lang tid, barnet bor da fast hos dere.

 

Beredskapshjem

Beredskapshjem er familier med god plass, barna får et eget rom og det de trenger av nødvendig utstyr utfra alder og behov. Barna vil være en del av familien og delta på aktiviteter, og rutiner som familien har. Beredskapshjemmet vil også forsøke å tilrettelegge for barnas egne interesser og tradisjoner. Barnet blir oftes på et slikt oppdratt ikke værende hos dere over tid, det er en løsning som gjelder oftest på kort varsel og kort tid.

 

Vi i Rightbemanning rekrutterer familier som enten kunne tenke seg og være fosterfamilie, eller beredskapshjem. Vi har kontakt med det private og offentlige barnevernet.

Ønsker dere mer opplysninger om dette så kontakt oss I Right Bemanning AS:

Robin Berg
Tlf: 924 402 84 
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.